Найкращі серіали з високим рейтингом 2021: які переглянути?

Що подивитися із серіалів із високим рейтингом?

2021 рік виявився потужним для кінематографу і серіалів. Несприятлива ситуація з пандемією COVID-19 примусила сотні мільйонів глядачів в усьому світі шукати розваги вдома. Багато людей почали активно переглядати серіали, відчуваючи потребу в якісно розробленому і виконаному контенті.

Якщо ви шукаєте найкращі серіали для перегляду в 2021 році, то у вас є багато варіантів. Вибір серіалу може залежати від ваших особистих уподобань і налаштувань. Варто зазначити, що після короткострокової зупинки у 2020 році, через велику кількість виробництва серіали цього року можуть бути записані в історії кіноіндустрії. Пропонуємо вам ознайомитися з кількома серіалами, які отримали високі оцінки від глядачів і критиків в 2021 році.

Перший серіал, який варто згадати, це “Їжак”. Ця американська кримінальна драма була випущена на Netflix і швидко стала одним з найбільш популярних серіалів року. Їжак – це головний персонаж, який перевіряє якість смаку харчової промисловості, розкриваючи таємниці індустріальної хімії та корпоративної змови. Зацікавилися? Тоді це – серіал для вас!

Варто згадати й інші релізи 2021 року, зокрема, “Тілохранитель” і “Токійські хлопчики”. Обидва серіали викликали значний ажіотаж серед глядачів. “Тілохранитель” – це неймовірно захоплюючий трилер, в якому головний герой перетворюється з працівника регуляторного органу на найкращого тілохранителя в світі. “Токійські хлопчики” – це японська драма, яка розповідає про дитячу банду в Токіо і її пригоди.

Жанрів серіалів, які можна переглянути в 2021 році, дуже багато: від драматичних до комедійних, від науково-фантастичних до історичних. Вибір залежить від вашого смаку та настрою. Не затягуйте і починайте перегляд одного з цих серіалів вже сьогодні!

Нові та популярні серіали 2021 року

Нові та популярні серіали 2021 року

2021 рік приніс нам багато захоплюючих та неймовірних серіалів, які обов’язково варто переглянути. Подивіться наш список найцікавіших новинок, які отримали високий рейтинг в 2021 році.

  1. «Бревно» – це драматичний серіал, який розповідає історію групи людей, які залишилися жити на віддаленому острові після аварії літака. Заплутані відносини, таємниці та небезпеки створюють напружену атмосферу.
  2. «Останній князь» – це пригодницький фентезі серіал, який розповідає про хлопчика, який мусить знайти свою принцесу-сестру та повернути мир до його країни.
  3. «Подвійний засіб» – це шпигунський трилер, оснований на книгах Джона Ле Карре. У цьому серіалі слідчий займається розслідуванням злочинів, які пов’язані зі словацькой урядом і російською мафією.
  4. «Счастливый кончик нивы» – це сімейний драматичний серіал, який розповідає історію однієї німецької сім’ї впродовж п’яти років. Кожного літа сім’я зустрічається на полі в баварській долині і щоразу виникають нові конфлікти та ситуації.
  5. «Мавки. Лісова пісня» – це фентезі-пригодницький серіал, який розповідає про повстання мавок проти злих сил, які хочуть знищити їх світ.

Це лише кілька з прекрасних серіалів, які підкорили серця глядачів в 2021 році. Виберіть серіал, що вам найбільше сподобався, і насолоджуйтеся своєю подорожжю в улюблений світ!

Міжнародні серіали, що підкорили глядачів

Міжнародні серіали, що підкорили глядачів

У світі серіалів з’являється все більше та більше захоплюючих творів, які швидко завойовують глядацькі серця. Нижче перераховані деякі міжнародні серіали 2021 року, що перетворилися на справжніх хітів і отримали високі рейтинги.

1. “Хрещений батько” (The Godfather of Harlem)

Цей серіал розповідає про життя легендарного гангстера Бампсі Джонсона, який жив у Гарлемі в 1960-х роках. Головну роль в серіалі зіграв актор Форест Уітакер. “Хрещений батько” відзначається за своє напружене сюжетне розгортання та майстерне втілення персонажів.

2. “Мисливці за привидами: Початок” (Ghost Hunters: The Beginning)

Ця страшна американська серія вийшла в 2021 році і стала однією з найбільш популярних серій у жанрі паранормальних досліджень. У фокусі сюжету – команда мисливців за привидами, які проводять розслідування надприродних явищ та намагаються знайти відповіді на загадкові питання.

3. “Межиріччя” (Mare of Easttown)

Драматична кримінальна серія, що розгортається в маленькому містечку Есттаун, Пенсильванія. Головну роль у серіалі виконує актриса Кейт Вінслет, яка зблизька знайомить глядачів із своєю героїнею – детективом Мейр. Серіал отримав великий успіх та отримав численні нагороди за оригінальний сценарій та вражаючу гру акторів.

4. “Ігри розуму” (The Queen’s Gambit)

Цей міжнародний хіт в замішаному на шахах серіалі розповідає історію геніальної шахістки, яка змушена протистояти несприятливим обставинам та показати свою майстерність. “Ігри розуму” вразили глядачів своїм сильним акторським складом та цікавими характерами персонажів.

5. “Джинн: Повернення Жанні” (Jinn: Return of Jezebel)

Цей німецький серіал розповідає історію юної жінки по імені Жанна, яка вказано в назві. Головна героїня отримує таємний журнал, що містить давні пророцтва та занурюється у небезпечну пригоду, щоб розкрити справжню правду. “Джинн” отримав велику популярність завдяки своєму загадковому сюжету та відмінній акторській грі.

Ці серіали, серед багатьох інших міжнародних хітів 2021 року, перевершили всі очікування глядачів і продемонстрували високий рівень якості в своїх жанрах. Незалежно від вашої вподобаної теми, усі ці серіали варто перевірити та насолодитися своїм захопленням.